Wie zijn wij

Basis in Balans bestaat uit een team van enthousiaste, gespecialiseerde (bekken)fysiotherapeuten en een praktijkassistente. Om u een indruk te geven van ons team, stellen we ons graag aan u voor!

Ons team bestaat uit een 3-tal therapeuten; Kim Vaasen, Mirella Besselink en Iris Jansen. Als u bekkenpijn of lage rugklachten hebt, of als u vragen of problemen heeft op het gebied van plassen, ontlasten en/of vrijen, kunt u bij ons terecht. We zijn allemaal BIG geregistreerd en opgenomen in het Centraal Kwaliteit Register (CKR) van de beroepsgroep. Opname in deze registers vereist voortdurende bij- en nascholing, waardoor u wordt behandeld volgens de nieuwste inzichten en behandelmogelijkheden. Indien u klachten heeft in buik- of bekkenbodemgebied, komt u in behandeling bij een geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Deze heeft een 3-jarige aanvullende Master opleiding gevolgd en is hierdoor bevoegd en bekwaam om te werken in gebied van de bekkenbodem.

Laura Fonteyn is onze praktijkassistente. Bij Laura kunt u o.a. terecht voor het maken van een afspraak met een van onze therapeuten.

Aan ons team zijn een complementair GGZ-psycholoog, ooracupuncturist, een osteopate en verloskundigen verbonden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid tot multidisciplinair samenwerken en behandelen.

Tijdens onze vakanties en bij drukke periodes wordt de vaste vervanging van therapie bij bekkenpijn, lage rugklachten en bij behandeling aan huis gedaan door Emily de Gussem.

© Copyright 2013 - Basis in Balans - Enfold Theme by Kriesi